Over Danjel Middag Transport

Transport betekent voor Danjel Middag Transport meer dan goederen ophalen en wegbrengen, de echte uitdaging zit in het proces eromheen. Niet voor niets is Danjel Middag Transport al jaren te vinden op de nationale én internationale wegen.

Neem contact op
Danjel Middag Transport | Zeecontainer vervoer | Nationaal en Internationaal Wadenoijen

wij denken graag met u mee

” van A tot waar B zich dan ook bevindt!”

 

Geschiedenis

Ik ben in 2003 begonnen als chauffeur en heb sindsdien al vele kilometers afgelegd en heb een evenveel divers aanbod aan goederen vervoerd. Van champignons tot tankvervoer, van stukgoed tot geconditioneerd vervoer van levensmiddelen. Bij mijn laatste werkgever ben ik hoofdzakelijk doorgegaan in het containervervoer. Hier kreeg ik veel vrijheid om mijn werk zelf in te vullen. Dit klinkt natuurlijk als een droom maar het bracht ook veel meer verantwoordelijkheden met zich mee. Transport bleek zoveel meer te bieden dan alleen de routekaart van de planning te volgen. Ik kreeg de mogelijkheid om zelf het vervoer in te plannen en uit te voeren. Daarnaast diende ik ook zorg te dragen dat niet alleen de vracht op tijd bij de klant aankwam maar ook maakte ik kennis met het samenwerken met collega’s van andere transportbedrijven. Samen de bekende en onbekende logistieke uitdagingen aangaan, ik wilde meer.

In goed overleg met mijn oude werkgever ben ik in 2014 volgas Danjel Middag Transport begonnen. Met de ervaring die ik al had was de grote stap ineens een stuk minder groot en juist logisch om te zetten.

Danjel Middag

Kernwaarden

Inmiddels is ons bedrijf alweer een paar jaar letterlijk op weg. Wij rijden zowel nationaal als internationaal voor diverse opdrachtgevers. Samen met onze partners streven wij naar een professionele verstandhouding met onze klanten in voorkomen en bedrijfsvoering. Open communicatie, punctueel werken en betrouwbaar in het vervoer van uw goederen, daar staan wij voor!

Wij staan altijd klaar voor onze trouwe en nieuwe klanten. Iets te vervoeren? Neem contact met ons op, voor uw logistieke uitdagingen zoeken wij de oplossing!

Danjel Middag Transport | Tankvervoer | Wadenoijen

Wij staan klaar voor onze klanten

“Voor zowel grote als kleine bedrijven!”