Diensten

Onze diensten bevinden zich hoofdzakelijk in het (inter)nationale zeecontainer vervoer. Vanuit havens in zowel Nederland als Belgie, rijden wij zeecontainers van diverse rederijen met de meest uiteenlopende goederen veilig en tijdig naar onze klanten. 

Vanaf de transport aanvraag tot de aflevering houden wij nauw contact met de expediteur en u als klant. Zo zijn uw kostbare goederen in de juiste handen! 

neem contact op
Danjel Middag onderweg | Zeecontainertransport

 

 

 

Breed inzetbaar

Meer dan alleen zeecontainer vervoer
Danjel Middag Transport tautliner

Stukgoed

Danjel Middag Transport | Tankvervoer | Wadenoijen

Tanktransport

Uitdagingen

Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het geconditioneerd transport, zoals levensmiddelen. Natuurlijk gaan wij geen logistieke uitdaging uit weg. Heeft u goederen te vervoeren maar u weet de weg niet helemaal? Vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen

Samen sterker

In uitzonderlijke gevallen kunnen wij niet in de behoefte van een klant voorzien. Samen met onze vaste charterkring, zorgen wij dat bijzonder vervoer of misschien diverse vervoersopdrachten op hetzelfde tijdstip, gewoon normaal doorgang kunnen vinden.

Wij blijven hierbij altijd het vaste contact punt voor u als klant. Wij werken alleen met erkende vervoerders die dezelfde kernwaarden als Danjel Middag Transport naleven. 

Samenwerking | Danjel Middag Transport | Wadenoijen